ВРШЧАНКЕ ИЗГУБИЛЕ У КРАГУЈЕВЦУ, АЛИ ПОЈАЧАНЕ УЛАЗЕ У НАСТАВАК ПРВЕНСТВА

ШУМАДИЈА - ВРШАЦ 89 : 74

Кошаркашице Вршца су против Шумадије у Крагујевцу доживеле пети пораз ове сезоне (89:74), али игра коју су приказале охрабрује и за очекивати је да ускоро почну да побеђују. Тренер Мирослав Кањевац био је задовољан како је његова екипа одиграла у појединим фазама меча.

- Прву четвртину смо одиграли врло добро имајући у виду да смо имали јако мали број колективних тренинга са новим играчицама у саставу. У другом полувремену смо скроз пали и то је разлог убедљивог пораза. Мислим да и у овом саставу можемо боље, а очекујемо још две, можда и три играчице које ће појачати екипу, пре свега на позицији центра. У наредној утакмици улога апсолутног фаворита припада Партизану, али би у мечевима који следе могли да забележимо прву победу.

Вршац је у протеклој недељи појачан доласцима својих бивших играчица, Јоване Јакшић и Инес Ћорда, а из Приморја је стигла црногорска репрезентативка, седамнаестогодишња Зорана Лучић (176), која игра на позицији крилног центра.

- Црногорска лига је постала исувише слаба, очекујем да доласком у Вршац играчки наставим да напредујем и да помогнем да екипа преброди кризу резултата. Услови за рад су изванредни, Вршац је град кошарке, надам се да ћемо победама вратити публику на женске утакмице, нагласила је Лучићева.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ВРШАЦ - РАДНИЧКИ БЕОГРАД

 

СУБОТА, 15. ФЕБРУАР 2020. 

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

13. КОЛО ДРУГЕ ЖЕНСКЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ

фЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Фаx: +38113830197

Емаил: office@kkvrsac.rs