ВРШЧАНКЕ У РЕВАНШ МЕЧУ ПОЛУФИНАЛА ПЛЕЈ - ОФА ЖЕНСКЕ КОШАРКАШКЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ У СУБОТУ ОД 20:30 ЧАСОВА ДОЧЕКУЈУ БРАНИОЦА ТИТУЛЕ РАДИВОЈ КОРАЋ

Вршчанке су пласманом у полуфинале плеј - офа првенства Србије оствариле зацртани циљ, али пред домаћом публиком желе да потврде да су заслужено нашле међу четири најбоље екипе упркос убедљивом поразу у првом мечу у Београду, истакла је на конференцији за медије тренер Данијела Ризвић. У првом мечу полуфиналне серије у Београду Вршац је убедљиво водио (30:21) до 17. минута, али за више није било снаге.

- Дали смо свој максимум у првој утакмици, али у другом полувремену нисмо имали могућност да вршимо имене и самим нестало је свежине код играчица које си изнеле највећи терет. Без две играчице из прве петорке, Марине Мандић и Анђеле Радовић, није се могло боље. Што се тиче реванша очекујем исти приступ девојака као и до сада, максимално ћемо се залагати и даћемо све од себе да пред вршачком публиком одиграмо што боље и квалитетније.

Вршчанке су савладале Кораћ у кључној утакмици у регулартном делу сезоне када су показале да имају рецепт за победу против шампионки.

- Чињеница је да смо у том мечу савладале бољу екипу од себе. Такође, и екипе Краљева и Врбаса које смо оставили иза себе, у овом тренутку имају квалитетније тимове од нас. Мислим да нас издаваја атмосфера у тиму као кључни елемент у остварењу резултата. Наша екипа дише једним плућима, већина играчица је из Вршца, одлично се познају, са стране је само Нишлијка Анђела Радовић и повратница у тим Жаклина Јанковић. И на тренингу и на утакмицама све играчице имају позитиван став ведар дух, у таквој ситуацији много је лакше дати максимум.

Играте после утакмице мушких екипа Вршца и Смедерева, подршка публика ће бити итекако неопходна у реваншу.

- Подршка публике је ветар у леђа девојкама које су и на претходним мечевима казале да им је изузетно драго када имају подршку са трибина. Надам се да ће тако бити и у реваншу против Кораћа, закључила је Ризвићева.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ВРШАЦ - РАДНИЧКИ БЕОГРАД

 

СУБОТА, 15. ФЕБРУАР 2020. 

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

13. КОЛО ДРУГЕ ЖЕНСКЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ

фЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Фаx: +38113830197

Емаил: office@kkvrsac.rs