КОШАРКАШИ ВРШЦА ПОСЕТИЛИ ШКОЛСКИ ЦЕНТАР „НИКОЛА ТЕСЛА“, ДРУЖИЛИ СЕ СА ЂАЦИМА И ПОЗВАЛИ ИХ НА СУБОТЊИ ДЕРБИ У МИЛЕНИЈУМУ

Кошаркаши Вршца предвођени тренером Дарком Костићем посетили су Школски Центар „Никола Тесла и у дружењу са ђацима позвали их да у суботу дођу у Миленијум и буду им подршка у једном од најважнијих мечева првог дела сезоне против Новог Пазара. Професор Дарко Деђански представио је чланове делегације КК Вршац и пожелео им добродошлицу. Са ђацима су се поред тренера Костића и његовог помоћника Марка Лалића дружили играчи Младен Грушановић, Вања Газибеговић, Немања Милошевић, Миодраг Павковић и Лазар Грбовић.

  • После две победе морамо бити задовољни почетком сезоне иако смо још увек далеко од форме коју желимо. Важно је да из утакмице у утакмицу играмо боље и очекујем да ћемо у наредном мечу против Новог Пазара играти најбоље до сада јер је и противник изузетно озбиљан. Имамо кадровских проблема који су нас нас омели у припреми утакмице, али сигуран сам да то неће бити пресудно јер ћемо дати све од себе, рекао је шеф стручног штаба Вршца.

Тренер Костић и играчи Вршца истичу да је подршка са трибина изузетно важан фактор и да у дуелима изједначених ривала може бити кључна.

  • У нашој лиги свега пар клубова може да се похвали значајном подршком публике која воли и познаје кошарку. Вршчани су годинама гледали врхунске утакмице, изузетно добро познају кошарку и ова генерација играча жели да покаже да у Вршцу поново могу да се стварају врхунски резултати. Због тога смо данас са ђацима Школе „Никола Тесла“, обићи ћемо и остале вршачке школе, али позив важи за све љубитеље спорта. Мислим да су и победе у прва два кола добра позивница, желимо да наш Миленијум буде пун, да публика и играчи буду један тим, нагласио је стратег Вршца.

Две победе на старту сезоне допринеле су изузетно доброј атмосфери у тиму, рекао је Миодраг Павковић, један од најмлађих играча Вршца.

  • Меч са Новим Пазаром је изузетно важан јер може битно утицати на наставак сезоне. Због тога позивам љубитеље кошарке да буду уз нас, одужићемо се максималним залагањем.

Лазар Грбовић је уверен да са снажном подршком са трибина Вршац може до победе у дуелу са Новим Пазаром.

  • Млада смо екипа и подршка нам је неопходна да би наставили победнички низ. Имамо за противника врло јаког и искусног противника, али ми смо спремни да дамо максимум и циљ нам је наставак добре серије.

Љубитељи спорта који нису још обезбедили пропусницу за сезону 2019/20 моћи ће до ње да дођу у суботу пре почетка меча са Новим Пазаром. Уз пропусницу улаз за све утакмице Вршца у КЛС и евентуалне у Суперлиги биће бесплатан. У суботу ће љубитељи кошарке у Миленијуму имати прилику да погледају две утакмице, пре дуела Вршца и Новог Пазара, меч 3. кола Друге лиге Србије одиграће кошаркашице Вршца против Србобрана. Тај сусрет на програму је од 15 часова.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

26. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 3. 2020. 

ХАЛА СПОРТОВА СТРЕЛИШТЕ

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs