ВРШАЦ У НЕДЕЉУ ОД 18 ЧАСОВА ДОЧЕКУЈЕ МЛАДОСТ ИЗ ЗЕМУНА

Вршчани и ове сезоне бију битке на два фронта, исцрпљујући ритам узима данак у повредама, али тренер Бранко Максимовић наглашава да изговори не постоје већ да верује само у рад и максимално залагање. Милан Радивојевић је ван тима још од меча са Динамиком, у Словенији нису играли ни Капетановић и Узелац. Следи престројавање на КЛС искушења. Без обзира што су у тиму Земуна, у односу на период када га је Максимовић водио са клупе остали само Димитрије Николић и Алекса Новаковић, стратег Вршчана добро познаје могућности ривала.

  • Земун је талентована екипа, спој младости и искуства, имају четворицу искусних играча, Американца Дејвиса на позицији бека шутера, који, ако се добро покаже, зарадиће уговор у Партизану. На нама је да покажемо чврстину и да будемо паметни у одбрани. Уколико то успемо да урадимо мислим да нећемо имати проблема. Морамо да искористимо наше предности које реално имамо у односу на екипу Младости, истиче Максимовић.

Иако је његов наступ под знаком питања Милан Радивојевић је почео да тренира и жели да се стави на располагање тренеру.

  • Земунци неће доћи да би се предали, млади момци из омладинске школе Партизана биће максимално мотивисани да скину скалп Аба лигашу и да покажу да су стасали за сениорску конкуренцију. На нама је да потврдимо да у Миленијуму тешко губимо, јасан је Радивојевић.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ДУНАВ - ВРШАЦ

10. КОЛО КЛС

СУБОТА, 7. 12. 2019. 

ХАЛА ПАРК СТАРА ПАЗОВА

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ЗЛАТИБОР

11. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs