ДЕРБИ МЕЧ ТРЕЋЕГ КОЛА АБА 2 ЛИГЕ ОДИГРАЋЕ ТИМОВИ КОЈИ У СВОЈИМ РЕДОВИМА ИМАЈУ БИВШЕ ИГРАЧЕ ПРОТИВНИКА

Вршац ове сезоне, поново, као и претходне, има младу екипу у којој сем капитена Милоша Савовића нема играча са много искуства у АБА 2 лиги. У првом мечу на домаћем терену изабраници тренера Бранка Максимовића дочекују старог ривала кога предводе његови доскорашњи чланови. Љубитељи кошарке у Миленијуму са посебном пажњом очекују долазак свог бившег тренера Ђокића и водеће играче Динамика, доскорашње Вршчане, Кутлешића, Глишића и Остојића.

- Ривала одлично познајемо, уз играче који су били окосница Вршца прошле сезоне ту су млади момци са изузетним потенцијалом, Вуликић, Стевановић, Милисављевић и Ракићевић. Пробаћемо да дођемо до прве победе и оставићемо последњу кап зноја на терену да то урадимо. Они долазе у нашу кућу, а овде неће моћи нико ни да помисли да ће нешто лако урадити, јасан је стратег Вршчана Бранко Максимовић.

Слично размишља и Никола Ћирковић који одлично познаје играче ривала јер је доскоро, заједно са Немањом Капетановићем, носио дрес београдског клуба.

- Динамик је добра екипа и без обзира што тренутно има проблема са повредама појединих играча поседује довољно квалитета да савлада сваког противника у лиги. Тренер Влада Ђокић гаранција је да су физички одлично спремни и да нас чека веома тежак задатак. Ми смо резултатски слабо стартовали, уз то имали смо проблема са здравственим стањем појединаца, али после два пораза на тешким гостовањима желимо да се нашој публици представимо на прави начин, закључио је Ћирковић.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

НАПРЕДАК - ВРШАЦ

12. КОЛО КЛС

СУБОТА, 21. 12. 2019. 

ХАЛА СПОРТОВА АЛЕКСИНАЦ

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ТАМИШ

13. КОЛО КЛС

СУБОТА, 28. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs