ВРШАЦ У ДРУГОМ КОЛУ ГОСТУЈЕ У ДОМЖАЛАМА ПОЈАЧАНОМ ХЕЛИОСУ

Вршчани на другом гостовању ове сезоне желе да се прикажу у бољем издању у односу на премијерни меч. Сем тогА, у АБА 2 лиги још немају победу у Словенији, а да би дошли до прилике да је остваре шеф стручног штаба Бранко Максимовић урадио је са својим играчима темељну анализу слабог првог полувремена у Сплиту.

- Имали смо пет лопти у рукама које су нам испале, седам зицера које нисмо дали, били смо кратки за пола корака у одбрамбеним ротацијама и због тога примили пуно лаких поена. Ипак, не бојим се за ову екипу, стицаће искуство током сезоне, за неке играче је ово све потпуно ново, када се све оно што смо радили током припрема слегне биће то сасвим у реду, каже Максимовић.

Гостовања у Словенији традиционално су неугодна за Вршчане.

- Велики респект имамо према екипи Хелиоса, али овог пута ћемо се мало више бавити нама. Морамо да покажемо реакцију, очекујем занимљив меч, морамо да будемо на високом нивоу што се тиче жеље и залагања да би дошли у прилику да направимо изненађење. Ако одиграмо онако како тренирамо и успемо да поновимо издање из припремних утакмица мислим да нисмо без шанси.

Вршчани су прошле сезоне доживели убедљив пораз у Домжалама. Хелиос сада има још квалитетнији тим.

- Појачани су нашим доскорашњим саиграчем Пашајлићем, бившим играчем Партизана Шалићем, имају неколико одличних младих репрезентативаца Словеније, али мислим да ми можемо неупоредиво боље. Наш адут биће борбеност, истакао је првотимац Вршчана Милан Мунижаба.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ДУНАВ - ВРШАЦ

10. КОЛО КЛС

СУБОТА, 7. 12. 2019. 

ХАЛА ПАРК СТАРА ПАЗОВА

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ЗЛАТИБОР

11. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs