НЕКАДАШЊЕ КРИЛО МЕГА БЕМАКСА У ПОНЕДЕЉАК 11. СЕПТЕМБРА ПОТПИСАО УГОВОР СА ВРШЦЕМ И ОДРАДИО ПРВИ ТРЕНИНГ

Ђорђе Симеуновић (200 цм), двадесетдвогодишњи Крушевљанин, нови је члан Вршца и одмах пошто је парафирао уговор ставио се на располагање тренеру Владимиру Ђокићу.

Симеуновић је поникао у ОКК Крушевцу, а претходне две сезоне провео је у Мега Лексу. Прошле сезоне је у АБА лиги на терену просечно проводио 14 минута, уз просечан учинак од 2,5 поена и 2,4 скока. Претпрошле сезоне Симеуновић је просечно играо 20 минута уз учинак 4,4 поена и 4 скокова.

- Драго ми што сам постао део Вршца, срећан сам што сам овде, град је леп, јако ми се допада, једва чекам да почне сезона и борба за пласман у Другу АБА лигу. Изузетно ценим рад тренера Владимира Ђокића и радујем се што ћемо сарађивати. Ту је и мој Крушевљанин Миленко Вељковић, заједно смо играли у ОКК Крушевцу, у Мега Лексу и сада Вршцу. Не можемо један без другога!

Симеуновић је упознат са играчким саставом Вршца, оптимиста је без обзира што се најважнији циљ Вршца у новој сезони налази на самом почетку сезоне.

- Свестан сам да сам дошао у амбициозну средину и потпуно сам уверен да имамо квалитет да прескочимо ту важну препреку и заиграмо у Другој АБА лиги, јасан је Симеуновић.

Вршац ће наредних дана два пута одмерити снаге са екипом Беовука. Први меч игра се сутра у Београду, а други у Миленијуму, у четвтак са почетком у 18 часова. Биће то прилика да симпатизери Вршца први пут ове сезоне на делу виде тим који ће се на квалификационом турниру у Лакташима (27. - 29. септембар) борити за пласман у Другу АБА лигу са екипама Приморске из Копра и Сутјеске из Никшића. Игра се по систему свако са пласман ће обезбедити две првопласиране екипе.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ДУНАВ - ВРШАЦ

10. КОЛО КЛС

СУБОТА, 7. 12. 2019. 

ХАЛА ПАРК СТАРА ПАЗОВА

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ЗЛАТИБОР

11. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs