ВРШАЦ ПОПУЊАВА ИГРАЧКИ КАДАР УОЧИ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ДРУГУ АБА ЛИГУ

Најновије појачање Кошаркашког клуба Вршац је Миленко Вељковић, доскорашњи играч Мега Бемакса који је прошлу полусезону провео у земунској Младости као позајмљени играч. Рођени Крушевљанин игра на позицији центра, висок је 215 сантиметара и 30. сепембра ове године прославиће 22. рођендан. Каријеру је почео у ОКК Крушевац за који је наступао до своје 15. године, потом је прешао у Мега Визуру и био у тиму који је у сезони 2015/16 освојио домаћи куп и играо финале АБА лиге.

- Моја жеља је била да се прикључим  некој од екипа које ће играти Прву или Другу АБА лигу, додуше, Вршац ће играти у квалификацијама, али мислим да имамо квалитетан тим који ће уз добар рад моћи да оствари тај циљ. Оно што сам знао и пре доласка овде је да Вршац има јако добре услове за рад, врхунску дворану са пратећим капацитетима, врхунског тренера и одличне играче који су орни за рад. Изузетно сам задовољан и индивидуалним и тимским тренинзима, први утисци су јако добри.

Вељковић је практично читаво лето у тренажном процесу јер је био члан универзитетске репрезентације Србије која је на Универзијади у Тајпеху освојила четврто место.

- Припреме са универзитетском селекцијом Србије почео сам још средином јула, уследила су два припремна турнира у Кини, потом и одлазак на Универзијаду где, нажалост, нисмо успели да освојимо медаљу. Једва чека м почетак нове сезоне и квалификационе мечеве за АБА 2 лигу. О ривалима још увек не знамо много, мислим да је много важније да радимо на унапређењу наше игре. Једва чекам квалификациони турнир и почетак нове сезоне, нагласио је центар Вршчана. Новом члану Вршца добродошлицу је први пожелео капитен Милош Савовић.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ВРШАЦ- СПАРС

17. КОЛО АБА 2 ЛИГЕ

СРЕДА, 23. 01. 2019. 18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

Следећа утакмица

МЕТАЛАЦ- ВРШАЦ

18. КОЛО КЛС

СУБОТА, 26. 01. 2019. 18 ЧАСОВА

ХАЛА СПОРТОВА "15. СЕПТЕМБАР"

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs