ВРШАЦ СЕ ПРИПРЕМА ЗА УЧЕШЋЕ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ДРУГУ АБА ЛИГУ И  ПОПУЊАВА САСТАВ ТИМА ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ

Припреме кошаркаша Вршца за нову сезону у пуном су јеку с обзиром на то да ће већ крајем септембра јуришати на најважнији циљ, пласман у Другу АБА лигу. Управа клуба посвећена је довођењу појачања у играчком кадру, а шеф стручног штаба Владимир Ђокић труди се да новајлије што пре уведе у систем. Посао му је на почетку сезоне дупло тежи јер је лишен услуга помоћног тренера Горана Топића, који одсуствује због обавеза у стручном штабу репрезентације Србије која се припрема за Европско првенство у Турској.

Вршац су у актуелном прелазном року појачали Ђоко Шалић, Душан Кутлешић, Данило Остојић, Никола Кочовић и Вук Ђорђевић, на пробу је пристигло доста младих играча а са екипом тренира и реконвалесцент Милош Димић, после вишемесечног одсуства, опорављен од тешке повреде рамена. Пре неколико дана верност Вршчанима продужио је и одличан шутер Мирко Ђерић, који је овог лета имао неколико врло примамљивих понуда АБА лигаша из региона. Ипак, Ђерић се одлучио да и ове сезоне носи дрес Вршца.

- Тачно је да сам имао неколико понуда, али ја сам задовољан условима у Вршцу и радом са тренером Ђокићем. Желим да ове сезоне још више унапредим своју игру и дам допринос да пласманом у Другу АБА лигу на најбољи начин почнемо сезону, рекао је Ђерић.

 У наставку прелазног рока акценат ће бити на трагању за квалитетним високим играчем који би попунио центарску линију. Оно што се са сигурношћу може тврдити је да ће Вршац имати знатно млађи тим него прошле сезоне, опрему су раздужили Миљан Павковић, Бојан Крстовић, Никола Јефтић и Младен Павловић. Један од најбољих играча Вршца у Суперлиги прошле сезоне, Стефан Фундић, нови је члан Мега Лекса.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

НАПРЕДАК - ВРШАЦ

12. КОЛО КЛС

СУБОТА, 21. 12. 2019. 

ХАЛА СПОРТОВА АЛЕКСИНАЦ

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ТАМИШ

13. КОЛО КЛС

СУБОТА, 28. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs