У ПОСЛЕДЊЕМ МЕЧУ ОВЕ СЕЗОНЕ У ТИМУ ТРЕНЕРА ВЛАДИМИРА ЂОКИЋА НИКО НЕ РАЗМИШЉА О ПОРАЗУ

Вршчани су током такмичења у елитном друштву уверили кошаркашку Србију да су озбиљан кандидат за АБА лигу, али стицајем околности у суботичкој Дудовој шуми тражиће решење да избегну последње место у Суперлиги. Један од најискуснијих у тиму Вршца, Миљан Павковић, сагледао је ситуацију уочи последњег меча у сезони.

-          Одлагање нам је помогло да се одморимо после тешког пораза од Динамика, да збијемо редове и да се спремимо за последњи меч у Суперлиги. Желимо да сезону завршимо победом, али свесни смо да имамо јаког противника који жели исто. Отежавајућа околност за нас је што нећемо бити комплетни, четири – пет стандардних првотимаца неће бити у саставу, ипак, сигирно је да ће сви који истрче на паркет Дудове шуме дати све од себе, рекао је Павковић.

Меч у Суботици требао је да има и посебно место у каријери искусног плеја. Али...

-          Мислио сам да ће то бити моја последња утакмица у каријери, али још увек нисам чврсто решио.

Вршац је ове сезоне дебитовао у Суперлиги и био право свежење, ипак, у последњем колу водиће битку да избегне последње место.

-          Када се сагледају све утакмице сигурно је да нам не припада последње место. Ипак, Суперлига је озбиљно такмичење, у питању је највиши ранг у земљи олимпијских вицешампиона. У таквој конкуренцији није срамота бити осми. Сигурно је да ће играчи Вршца уложити максимум да остваре победу против Спартака и мислим да ће љубитељи кошарке у Суботици уживати, закључио је искусни Павке.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

НАПРЕДАК - ВРШАЦ

12. КОЛО КЛС

СУБОТА, 21. 12. 2019. 

ХАЛА СПОРТОВА АЛЕКСИНАЦ

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ТАМИШ

13. КОЛО КЛС

СУБОТА, 28. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs