У ПОСЛЕДЊЕМ МЕЧУ У ЦЕНТРУ МИЛЕНИЈУМ ОВЕ СЕЗОНЕ ВРШАЦ ДОЧЕКУЈЕ ТИМ МИРОСЛАВА НИКОЛИЋА КОЈИ ЈЕ БИО НА КОРАК ОД ПЛАСМАНА У АБА ЛИГУ. УТАКМИЦА ИМА ВЕЛИКУ ВАЖНОСТ У БОРБИ ЗА КОНАЧАН ПЛАСМАН А ИГРАЧИ ЖЕЛЕ ДА СЕ ПОБЕДОМ ОДУЖЕ ПУБЛИЦИ ЗА ВЕЛИКУ ПОДРШКУ

У последњем мечу ове сезоне пред домаћом публиком Вршац у среду 31. маја, од 18 часова, дочекује екипу Динамика са којом је водио велику борбу за прво место у КЛС. Ривали су до сада три пута одмеравали снаге, Динамик је славио две победе, обе у Београду. Вршчани имају прилику да изједначе скор у Миленијуму и прижељкују помоћ публике која је током целе сезоне била сјајна. Један од миљеника вршачке публике постао је Стефан Фундић.

- Пред нашим навијачима имамо обавезу пре свега да играмо добро а затим и да победимо, поготово јер је последња у овој сезони. Желимо победу против Динамика, да је прославимо заједно са навијачима који су нам пружали велику подршку у Суперлиги,  а и мојим саиграчима током КЛС.

Фундић је великом борбеношћу и пожртвовањем на терену освојио симпатиује вршачке публике и истиче да му је она много помогла да се уклопи у тим.

- Неупоредиво је лакше играти уз овакву публику, поготово када дођете са стране и када се од вас очекује много.

Динамик добро познајете, играли сте против њих и током КЛС и у Суперлиги, шта очекујете овог пута?.

- Нисмо се показали у правом светлу у првом делу сезоне, уколико будемо успели на терену да спроведемо договор са тренинга, мислим да нећемо имати проблема да победимо, закључио је Фундић.

Марко Стојадиновић такође нема дилему када је у питању последњи меч ове сезоне у Миленијуму

-  Одиграли смо ове сезоне три утакмице са Динамиком, одлично их познајемо, даћемо све од себе да пред нашом публиком славимо у последњем мечу ове сезоне.

Публика вас је наградила подршком за све оно што сте урадили током КЛС.

- Чини ми се да су гледаоци који нас прате препознали колико смо се трудили да се пласирамо у Суперлигу, осећамо и да имају разумевања за недостатак среће у мечевима Суперлиге. Због  тога желимо да их победом против Динамика наградимо за помоћ коју су нам пружали, каже Стојадиновић.

Коча Јововић се ове сезоне у потпуности афирмисао и играо читаве сезоне у стандардној форми.

- Све утакмице које смо играли против Динамика биле су резултатски неизвесне и узбудљиве. С обзиром на то да је ово последња утакмица у сезони у нашем Миленијуму свакако ћемо дати максимум и волео бих да навијачи дођу у великом броју, како смо и навикли, и да уз добру игру победимо без неизвесне завршнице.

Тренер Вршца Владимир Ђокић такође жели победу као сатисфакцију за пропуштено у завршницама претходних мечева.

- Овом утакмицом завршавамо успешну сезону. Динамик је приближних квалитета као ми, победили су нас задња два пута, то није неважна чињеница  и учинићемо све да им се реванширамо. Сматрамо то за обавезу према публици која нас је сјајно бодрила током сезоне. О квалитету противника довољно говори чињеница да су били изузетно близу пласмана у АБА лигу. Задовољан сам како смо играли у Суперлиги, много боље него што то говоре резултати, због тога ћемо учинити све да се од публике опростимо победом, нагласио је стратег Вршчана.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

НАПРЕДАК - ВРШАЦ

12. КОЛО КЛС

СУБОТА, 21. 12. 2019. 

ХАЛА СПОРТОВА АЛЕКСИНАЦ

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ТАМИШ

13. КОЛО КЛС

СУБОТА, 28. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs