НОВИ СПЕКТАКЛ У МИЛЕНИЈУМУ, МЕГА ЛЕКС ДОЛАЗИ У ВРШАЦ,МЛАДИ КРИЛНИ ЦЕНТАР ВРШЦА МИЛОШ ГЛИШИЋ ТВРДИ ДА ПАМЕТНОМ И СТРПЉИВОМ ИГРОМ МОЖЕ ДА СЕ НАДОКНАДИ ПРОПУШТЕНО У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

Вршац је у својој најуспешнијој сезони у последњој деценији пласманом у Суперлигу наградио поклонике краљице игара у Стеријином граду спектакуларним мечевима са члановима елите српске кошарке. Вечерашњи окршај са Мега Лексом биће нова прилика за уживање у игри момака којима припада будућност. Један од њих је првотимац Вршца Милош Глишић, који се одлично уклопио у екипу и максимално користи велико поверење тренера Ђокића.

- Вршац је одлична средина за напредовање младих играча, играње у сениорској конкуренцији, са снажнијим и искуснијим играчима, много се разликује од играња у млађим категоријама. Због тога су минути које имам у Вршцу изузетно важни и трудим се да их искористим на најбољи начин, каже Глишић.

Вршчани су неколико пута били близу победе против фаворизованих ривала,али су бодове изгубили у инфаркт завршницама. Један од таквим мечева био је и против изабраника тренера Милојевића.

- То ни најмање не утиче наше самопоуздање и спортски морал, трудимо се да на свакој утакмици побољшамо игру у односу на претходну. У Сремској Митровици смо имали предност од осам разлике у самом финишу, остаје велики жал што нисмо успели да сачувамо победу. Талентована су екипа, морамо бити паметнији и стрпљивији, њима свакако припада улога фаворита и овог пута, каже талентовани првотимац Вршца.

У утакмици екипа приближних квалитета важан фактор је домаћи терен и подршка публике.

- Навијачи су нас током целе сезоне пратили и та подршка нам је била јако важна на путу до првог места у КЛС. Сада је на нас ред да се одужимо добрим партијама у Суперлиги, закључио је популарни Глиша.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ДУНАВ - ВРШАЦ

10. КОЛО КЛС

СУБОТА, 7. 12. 2019. 

ХАЛА ПАРК СТАРА ПАЗОВА

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ЗЛАТИБОР

11. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs