ВРШЧАНИ МАКСИМАЛНО МОТИВИСАНИ ПРЕД МЕЧ СА СПАРТАКОМ У ЦЕНТРУ МИЛЕНИЈУМ. 

Од шест досадашњих суперлигашких утакмица Вршчани су четири пута били надомак победе, али су увек, волшебно, остајали празних шака. Због тога су изабраници тренера Ђокића максимално концентрисани на предстојећи меч са Спартаком, чврсто решени да пред својим навијачима дођу до прве суперлигашке победе. Јордан Минчев је коначно свој раскошан таленат ставио у службу колектива и био један од најзапаженијих у тиму Вршца против Црвене звезде и Динамика. Млади бугарски интернационалац оптимиста је уочи меча са Суботичанима.

-          За сваку утакмицу се спремамо као да је најважнија. Изгубили смо претходних пет мечева, али милслим да у већини нисмо били били слабији противник. Током сезоне смо показали да смо  екипа са победничким карактером, а жеља ми је да коначно нашим навијачима донесемо победу у Суперлиги, рекао је Минчев.

У већини утакмица у којима је Вршац током сезоне имао императив победе Минчев није успео да се наметне. Млади Бугарин је отворио душу и рекао због чега.

-          Потребно ми је да будем пет – шест минута у игри да се ослободим и тада могу да пружим оно што умем и што се очекује од мене. Против Звезде и Динамика добио сам минуте који су ми потребни, трудио сам се да узвратим на прави начин, закључио је Минчев.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

НАПРЕДАК - ВРШАЦ

12. КОЛО КЛС

СУБОТА, 21. 12. 2019. 

ХАЛА СПОРТОВА АЛЕКСИНАЦ

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ТАМИШ

13. КОЛО КЛС

СУБОТА, 28. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs