НЕМАМО ШТА ДА ИЗГУБИМО, АТМОСФЕРА У НАШЕМ ТИМУ ЈЕ СЈАЈНА, КАЖЕ ИСКУСНИ ПЛЕЈМЕЈКЕР МИЉАН ПАВКОВИЋ

Вршчани су упркос одличним партијама на старту Суперлиге стицајем разноразнх околности још увек без победе. У Миленијуму је све спремно за празник кошарке и окршај са најбољом екипом у Србији. Један од најискуснијих у тиму тренера Владимира Ђокића, организатор игре Миљан Павковић, истиче да ће то бити прилика да љубитељи спорта уживају у великој утакмици.

-          Атмосфера у нашем тиму је иста као и током читаве сезоне, једном речју, сјајна. Упркос томе што смо доживели четири пораза на старту Суперлиге, меч са Црвеном звездом сматрамо за награду за урађено током сезоне. Играћемо пред пуном двораном, против најбоље екипе у лиги, права прилика да уживамо у кошарци и да љубитељима спорта у Миленијуму пружимо спектакл.

У претходним мечевима недостајао је корак до победе, може ли апсолутни фаворит да вас мотивише да пружите више од максимума?

-          Не можемо да претимо најбољој екипи у држави, али у том мечу немамо шта да изгубимо. Покушаћемо да дамо свој максимум и да искористимо то што ће Звезда у Вршац доћи без неколико битних играча. Спортски је надати се победи нарочито уз нашу публику која нам је помогла да у КЛС не изгубимо ниједну утакмицу код куће, закључио је популарни Павке.

Карте за меч Вршац – Црвена звезда могу се купити на билетарници Центра Миленијум на дан утакмице по цени од 500 динара, а важе и пропуснице КК Вршац за сезону 2016/17.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

НАПРЕДАК - ВРШАЦ

12. КОЛО КЛС

СУБОТА, 21. 12. 2019. 

ХАЛА СПОРТОВА АЛЕКСИНАЦ

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ТАМИШ

13. КОЛО КЛС

СУБОТА, 28. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs