ДВА ПОРАЗА НА ГОСТОВАЊИМА У ТРИЛЕР ЗАВРШНИЦАМА НИСУ ПОРЕМЕТИЛА ВРШЧАНЕ

Добро расположење није напустило Вршчане уочи важног меча у Чачку против Борца, упркос томе што су на оба претходна гостовања, Партизану и Мега Лексу, изгубили практично добијене мечеве. Један од најискуснијих првотимаца Бојан Крстовић познаје играче Борца више него остали саиграчи јер је две године провео у граду на Морави а са најискуснијим ведетама Чачана играо је заједно у тиму ФМП Железника.

- Рашко Бојић је добар тренер, има континуитет у раду дуже од једне деценије што је јако битно за стварање игре и нема сумње да ће одлично припремити екипу за меч. Борац је скуп изузетно квалитетних играча, предводе их искусни Мариновић и Мићић који су играли у јаким европским лигама и дуго година у АБА лиги. Борац је тим који се не предаје свих 40 минута има значајну подршку са трибина, на нама је да дамо максимум и да покушамо да их изненадимо, каже искусни Крстовић.

Има ли Вршац своје адуте у Чачку?

-          Збили смо редове, обе претходне утакмице у гостима одиграли смо као један. Покушаћемо да јаком одбраном дођемо до неизвесне завршнице и ту потражимо шансу, закључио је популарни Крца.

Меч Борац Вршац игра се у Дворани крај Мораве у Чачку и почиње у 19 часова и 30 минута.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ДУНАВ - ВРШАЦ

10. КОЛО КЛС

СУБОТА, 7. 12. 2019. 

ХАЛА ПАРК СТАРА ПАЗОВА

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ЗЛАТИБОР

11. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs