ВРШЧАНИ У МИЛЕНИЈУМУ ДОЧЕКУЈУ ФМП У СУПЕРЛИГАШКОМ ДЕБИЈУ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА ОД 21 ЧАС

Вршчани су били близу изненађења против Партизана у 1. колу Суперлиге, ипак нису издржали до краја у ритму који су држали читавих 35 минута. Један од најзаслужнијих за добро издање Вршца у дворани "Александар Николић" је појачање из Беовука Стефан Фундић.

- Екипа ме прихватила добро, тренер такође, све функционише како треба и мислим да ће бити све боље до краја Суперлиге. Нисам имао пуно времена да се упознам са саиграчима, али смо ипак успели да одиграмо добру утакмицу против Партизана, каже новопечени Вршчанин.

Много се прича о томе да ли неко од КЛС лигаша може да направи изненађење и савлада "јадранца". По теби да ли је разлика у квалитету између тимова из КЛС и АБА лиге толика да су изненађења искључена?

- Разлика јесте велика, али не толико да не може да се игра против тих екипа и направи озбиљан резултат. Да ли неко од КЛС лигаша може да савлада Звезду, Партизан, Мегу или ФМП показаће време, за то није довољна само једна добра партија против црно - белих, већ континуитет у наредних 13 мечева, каже најбољи скакач КЛС.

Следи меч против ФМП-а који је силовито стартовао у Суперлиги, каква су очекивања?

- Познајемо их јако добро, агресивна су екипа, далеко агресивнија од Партизана. Уколико поновимо борбеност као у 35 минута меча са Партизаном и још на домаћем терену, мислим да имамо шансе да се надамо победи. Кључни детаљ у коме морамо да парирамо противнику је контакт игра где мислим да је предност свих АБА лигаша у односу на екипе из КЛС. Морамо физички да парирамо да би могли да се надамо повољном исходу, закључио је Фундић

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ДУНАВ - ВРШАЦ

10. КОЛО КЛС

СУБОТА, 7. 12. 2019. 

ХАЛА ПАРК СТАРА ПАЗОВА

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ЗЛАТИБОР

11. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs