СВЕЧАРСКА АТМОСФЕРА НА СУПЕРЛИГАШКОЈ ПРЕМИЈЕРИ У МИЛЕНИЈУМУ, ДИРЕКТОР ЛИГЕ ЛЕОН ДЕЛЕОН УРУЧИЋЕ ПЕХАР И МЕДАЉЕ КОШАРКАШИМА ВРШЦА, ПРВАЦИМА КЛС. У НАГРАДНОЈ ИГРИ ЗА ГЛЕДАОЦЕ ШАМПИОНСКЕ МАЈИЦЕ КК ВРШАЦ

Пре почетка суперлигашке премијере у Центру Миленијум, у којој ће се у среду са почетком у 21 час састати Вршац и ФМП Железник, биће уприличена свечаност. Директор КЛС Леон Делеон уручиће шампионски пехар и медаље кошаркашима Вршца који су по први пут освојили прво место у овом такмичењу. Такође, биће уручена признања за најбоље играче у појединачним статистичким категоријама. Најбољи стрелац лиге је Брано Ђукановић из Металца, његов саиграч, Ђукан Ђукановић има највише украдених лопти, најбољи асистент је још један члан ваљевског Металца Александар Васић. Најбољи скакач је Стефан Фундић, нови играч Вршца уједно и најбољи играч лиге по избору тренера у Кошаркашкој лиги Србије.

Љубитељи кошарке у Вршцу осим што ће присуствовати јединственом тренутку у клупској историји, учествоваће и у наградној игри у којој ће пет најсрећнијих добити шампионске мајице КК Вршац. У наградној игри учествују сви гледаоци са пропусницама КК Вршац који буду били у Центру Миленијум. Утакмица се игра у среду са почетком у 21 час, на инсистирање ТВ Аренаспорт, власника права преноса утакмица КЛС и Суперлиге. 

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

НАПРЕДАК - ВРШАЦ

12. КОЛО КЛС

СУБОТА, 21. 12. 2019. 

ХАЛА СПОРТОВА АЛЕКСИНАЦ

Следећа утакмица

ВРШАЦ - ТАМИШ

13. КОЛО КЛС

СУБОТА, 28. 12. 2019.  18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs