ВРШЧАНИ НЕМАЈУ ДИЛЕМУ УОЧИ ГОСТОВАЊА КРУШЕВЉАНА, ПОБЕДА ЈЕДИНА ОПЦИЈА

Победа у београдској хали Шумице против неугодних "клонфера" била је прави мелем на повреде које већ десетак дана муче састав тренера Владимира Ђокића. Вршчани су се вратили на лидерску позицију и не желе да је испусте ни после данашњег гостовања неугодне екипе крушовачког Напретка.

- Здравствени билтен још увек није повољан. Јефтић је прекинуо прописано мировање да би одиграо меч против ОКК Београда а Стојадиновић је још увек реконвалесцент. Не жалимо се, ко је здрав играће, каже шеф стручног штаба Вршца и наглашава да против Напретка неће имати лак посао.

- Највећи адути Крушевљана су тимска игра и велика борбеност. Мораћемо да уложимо енергије најмање колико и они да би их савладали. Очекујем допринос свих играча, наравно и шестог, наше публике, која је изванредна ове сезоне.

Један од миљеника навијача је Коча Јововић, овосезонско је откровење у тиму Вршца.

- На свом терену немамо никакву дилему, размишљамо само о победи. Мотивисани смо, одлично тренирамо, желимо да задржимо прво место и да наставимо серију победа у Миленијуму. Наша тврђава неће пасти, закључио је популарни Коча.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

ВРШАЦ

НЕДЕЉА 28. МАЈ 2017.13 ЧАСОВА

ДВОРАНА "АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ"

12. КОЛО СУПЕРЛИГЕ

 

Следећа утакмица

ВРШАЦ

ДИНАМИК

СРЕДА 28. МАЈ 2017. 18:00 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

13. КОЛО СУПЕРЛИГЕ

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs